Fagbrevsutdeling 17.november

Klare for arbeidslivet

Den 17.november blir en historisk dag for yrkesutdannelsen i Nord-Østerdal.

Historiens første fagbrevutdeling finner sted i Tronsalen ved Nord-Østerdal vgs. Det er 37 hedersgjester som får sitt fortjente fagbrev, et avsluttende dokument for fullført yrkesutdannelse. Kandidatene kommer fra hele Nord-Østerdal.

De har tatt ulike veier til fagbrevet. Noen har vært lærling , andre praksiskandidat  og noen  opplæringskandidat. De representerer et mangfold av faglig kunnskap og ferdigheter. Takket være god personlig innsats, bidrag fra lærere og arbeidslivet har de kommet i mål. Nå er de klar for arbeidslivet.

Disse 37  hedersgjestene får  fagbrev i 14 ulike  fag.

Denne gangen er det helsearbeiderfaget som topper listen med 10 fagbrev. De fleste av disse har gjennomført voksenopplæring her ved Nord-Østerdal videregående skole og har lang erfaring fra praksisfeltet .

Foruten fagbrevutdelingen vil det bli hovedtale for kvelden ved Per Roger Bekken.

Elever ved Restaurant- og matfag står for kveldens 3-retters festmiddag. De har også ansvar for pynting og servering.

Musikkelevene i Harmoni UB bidrar med musikalsk underholdning.

Tronsalen 2

Fagbrevutdelingen vil foregå i Tronsalen ved Nord-Østerdal vgs.