Fame med 1.kl musikk

1.klasse musikk fremfører musikalen Fame

13.juni 2017 Kl 18.00 og 20.30

Tronsalen, NØVGS

Bill V 50,-, B u 16år gratis.

Kjøp billetter på forhånd her.

Fame med 1.kl musikk

Vi som musikklinjens førsteklassinger startet på med et musikalprosjekt: FAME, rundt starten av nyåret nå i 2017. Prosessen har vært lærerik, spennende og travel!

Vi elever har hjulpet hverandre og hatt en stor utvikling både som klasse og enkeltindivider. Dette har styrket samholdet vårt, og vi har blitt kjent med musikalsjangeren gjennom både drama-, spille/sang- og dansetimer.

Fame synes vi har vært både gøy og slitsom, men utrolig artig å prøve! For at flere skulle få sjansen til å oppleve hvordan det er å spille en karakter i et slikt stykke, har vi to besetninger: A og B. Flere er altså samme karakter bare i forskjellige forestillinger. Slik har vi hatt muligheten til å hjelpe hverandre med å øve inn replikkene og vi har hatt det veldig artig!

En så stor forestilling hadde ikke vært mulig om vi ikke hadde hatt voksne, lærere eller andre elever til å hjelpe oss med bl.a. band, lys/lyd, eller øving/trening innen dans og drama osv.

Så tusen hjertelig takk til dere som har hjulpet oss med å gjøre Fame-musikalen mulig!!

Hilsen 1MUA