Julekalender og verksted

Noen ivrige lærere har satt igang med førjulsaktiviteter for både elever og lærere ved NØVGS. Da elevene kom til skolen torsdag 1.desember ble de møtt av store juledekorasjoner og juleverksted i Tunet. Elevene var ikke sene om å sette seg ved bordene der alt var lagt til rette for kreativ virksomhet.

Lenker, stjerner og hjerter ble produsert i store mengder da elevene tok saks og lim i hende.

-Dette var moro, utbryter Mia i 1.klasse, og satte stor pris på tiltakene som lærerne hadde satt i gang.

Foruten juleverkstedet og all pyntingen, var det også satt opp en egen "fotoboks" der elevene kunne ta bilder av seg selv i vinterlige omgivelser. En julekalender i form av en konkurranse med juleapp på mobilen vil holde elevene i ånde hver dag i førjulstida. Hver dag blir det utdelt premier i julekalenderen og for beste selfie.

Førjulsstemning

Fotoboksen