Musikklinja inviterer til julekonsert.

Musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole inviterer til sin årlige julekonsert i Tynset kirke torsdag den 21.12 kl 19.00!

Rundt 50 elever ønsker å sette julestemningen, og åpner konserten med Händels Halleluja-kor.

Billetter kan forhåndskjøpes på nettet eller fra elevene.

blåserensemble

Blåserensemblet i aksjon under øvelse.

Konserten presenter de et bredt repertoar, med blant annet korinnslag, blåserensemble, band, solistnummer og gitarensemble. Ellers spilles det både kjente og kjære julesanger, og noe nytt og spennende. Spesielt for i år er et stort blåserensemble, og flere instrumentalsoloer.

Det har blitt en tradisjon at elever og lærere ved musikklinja inviterer til stor julekonsert i Tynset kirke torsdagen før jul, og de siste ukene og dagene øves det intenst for at alt skal klaffe før et av høydepunktene i skoleåret. Konserten pleier å fylle kirka til siste benkeplass, så det er lurt å være ute i god tid!

Teknisk arrangør av konserten er Samklang UB, ungdomsbedriften til 3MUA (tredjeklasse, musikk.) Billetter kan kjøpes i inngangen før konserten, på skolens hjemmeside eller ved å kontakte elever ved musikklinja.

Ta deg en pause fra den travle førjulstida, og kom i julestemning med musikklinja!