Voksnes læring / Nyheter

Videreutdanning i Demens og alderspsykiatri

Fagskolen Innlandet starter videreutdanning i Demens og alderspsykiatri på Tynset/ i Trysil, august 2015, med forbehold om NOKUT godkjenning og nok søkere. Du kan lese mer om utdanningen i brosjyren under:

Søknadsskjema:

Oppstart kurs høst 2014

Voksenagronomkurset starter opp på Storsteigen vgs fredag 5.september.

Vg2/vg3 i helsearbeiderfaget starter opp ved Nord-Østerdal vgs tirsdag 14.oktober. Undervisninga blir på tirsdager. Opplæringa avsluttes til jul 2015.

Dere får låne pc og lærebøker. Det vil bli opplæring i starten i bruk av pc og læreplattform (It’s learning).

Fortsatt ledige plasser. Ta kontakt med Runa på 915 99 478.

Kurs i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Kurs i barne- og ungdomsarbeiderfaget starter opp ved Nord-Østerdal vgs 20.september.

Målgruppe:

Voksne som arbeider innen barnehage- og skolesektoren, men som mangler fullført fagutdanning.

Agronomkurs Storsteigen

Agronomkurs for voksne starter ved Storsteigen vgs høsten 2014 med søknadsfrist 1.mars.

Kurs i basiskompetanse for renholdere

Senteret for voksnes læring har i samarbeid med Tolga kommune startet opp kurs i basiskompetanse for renholdere på Tolga.

Lærere er Kåre Bakosgjelten, Kari Granlund, Kari Indseth.

Helsearbeiderklassen

Helsearbeiderklassen for voksne avsluttet sitt kurs våren 2013.

Vg4 Påbygging

INFORMASJON OM PÅBYGGING TIL GENERELL STUDIEKOMPETANSE